Nieuwe auto voor Autorijschool Ron

 
Jaap ten Hove overhandigt Ron Wessels de sleutels van zijn nieuwe lesauto. Inmiddels heeft de eerste leerling zijn rijexamen in deze auto gehaald.

Jaap ten Hove overhandigt Ron Wessels de sleutels van zijn nieuwe lesauto. Inmiddels heeft de eerste leerling zijn rijexamen in deze auto gehaald
Door: Cor Sellis

 

’T LOO – Autobedrijf Ten Hove aan de Bovenheigraaf is specialist in de merken Audi, Volkswagen en Seat. Door de jarenlange ervaring en de uitstekende service heeft het garagebedrijf een vaste klantenkring opgebouwd in Oldebroek en wijde omgeving.
Eén van die vaste klanten is Ron Wessels van Autorijschool Ron uit Wezep.

Omdat de lesauto van Ron, een Seat Exeo uit 2009, meer dan 500.000 kilometer op de teller had staan was het tijd om de auto in te ruilen.
“Wij zijn voor Ron op zoek gegaan en hebben een Audi A3 Sedan van nog geen jaar oud met weinig kilometers op de teller gevonden en geïmporteerd uit Duitsland. Het leuke van die auto is dat ‘e kop eraf’ is. Zelf hebben wij een keur van kwalitatief goede gebruikte auto’s uit het hogere segment, maar als de klant iets specifieks wil, kijken wij verder. Door onze uitgebreide service weten wij onze klanten aan ons bedrijf te binden. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, een serviceformule voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Ook dit jaar hebben wij APK actie, waarbij de klant kans maakt op 10.000 euro voor een auto naar keuze. Vorig jaar werd Bennie Reezigt uit Wezep, die bij ons zijn auto APK liet keuren, de gelukkige winnaars en ontving een cheque van 10.000 euro”, vertelt eigenaar Jaap ten Hove.

Ron Wessels rijdt nu een week in de Audi A3 Sedan en dat bevalt hem en de leerlingen uitstekend. “Inmiddels heeft de eerste leerling haar rijexamen in de nieuwe lesauto gehaald. De samenwerking met autobedrijf Ten Hove is prettig en gaat gemoedelijk. Ook met de monteurs. Dat wordt door mij gewaardeerd”, laat Ron Wessels weten.

Autorijschool Ron heeft een aantal acties, zoals een gratis praktijkexamen, korting op een lespakket en aanzienlijke korting op theorieboeken.